Katalog
KONFIGURATOR
SÖK
KATALOG
INDUO III web
scroll down

Alla goda ting kom­mer i tre exem­plar

INDUO III: Designen och tekniken i INDUO II-kombiugnen har uppdaterats.

INDUO III passar sömlöst in i den moderna designen hos RIKA:s kombikaminer. Kaminen får sitt eleganta, harmoniska utseende tack vare sina tydliga linjer och mjukt rundade kanter. Det stora visningsfönstret drar uppmärksamheten till lågorna och fyller rummet med ett varmt, inbjudande ljus. Högkvalitativa material och utförande ger kombikaminen ett harmoniskt helhetsutseende.

Dubbelt värmesystem och en ny generation teknik

INDUO III erbjuder möjlighet att elda både pellets och ved, vilket garanterar maximal flexibilitet och bekvämlighet vid uppvärmning. Tekniskt sett bygger INDUO III på de beprövade funktionerna i de nuvarande RIKA-kaminkaminmodellerna. Den har också dynamisk luftreglering (DAR) och två MULTIAIR-anslutningar för uppvärmning av ytterligare rum - även med en rökrörsanslutning på baksidan. Elimineringen av bakbrännarklaffen och minskningen till en enda skruvtransportör optimerar förbränningen och bränsleförbrukningen på samma gång. Den nya och lättare designen ger också en rad fördelar vid service- och installationsarbeten. Brännkammaren är lämplig för stora vedträn med en längd på upp till 33 cm. INDUO III är dessutom ännu tystare, vilket har en mycket positiv inverkan på boendeklimatet.

”INDUO III är en välbeprövad kombikamin med hög prestanda och en moderniserad interiör som har genomgått en noggrann designuppdatering. Den uppfyller naturligtvis också framtidens krav på miljövänlighet och effektivitet.”
Manuel Kössl, RIKA Teknik och Innovation


Fördelarna med INDUO III i en överblick:

Kategorie Nyheter
RIKA

RIKA

Kontaktformulär